Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Radiochirurgie Cyberknife

cyberknife

Ce este Radiochirurgia CyberKnife? Este cea mai avansată tehnologie disponibilă pentru tratarea tumorilor cu o acuratețe milimetrică, care concentrează fasciculul de radiații exact în locul tumorii fără a deteriora țesuturile sănătoase din jur.

Radiochirurgia CyberKnife este un tratament unic non-invaziv şi puternic, cu eficacitate demonstrată, care emite fascicule foarte precise de raze X din mai mult de 1600 de unghiuri din afara corpului uman. Acurateţea tehnicii CyberKnife este deosebit de precisă, ea acţionând la scară micrometrică. AparatulCyberKnifese poate „potrivi” pe măsura unor tumori foarte mici sau foarte complicate, chiar şi a celor care sunt poziţionate în apropierea organelor vitale. Această trăsătură îi oferă lui CyberKnife posibilitatea de a trata multe tumori maligne, inclusiv unele considerate a fi inoperabile sau netratabile cu ajutorul chirurgiei invazive.

Spitalul Medicana Ankara International pune la dispozitia pacienților din România un pachet special cu cea mai avansată tehnologie de radiochirurgie: CyberKnife.

Pachetul include:

  • Consultațiile necesare pe toată durata tratamentului;
  • Ședințele cu CyberKnife-ul;
  • Investigațiile necesare înainte, în timpul și după tratament;
  • Translator în limba română;
  • Transfer aeroport –hotel, hotel -spital pentru pacient și un însoțitor;
  • Cazare pentru întreaga durată a vizitei atât pentru pacient, cât și pentru însoțitor (cameră dublă la hotel, cu mic dejun inclus),  1 – 6 zile (în funcție de progresul pacientului după prima ședință).

Ședințele cu tehnologia CyberKnife sunt realizate sub atenta îndrumare a celebrilor profesori Kaan Oysul & Sait Sirin.

Formular informaţii pacient

jciCALITATE JCI
Acreditare Joint Commission International
Follow US facebook twitter youtube