Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Chirurgia estetică şi reconstructiv

aesthetic-and-reconstructive-surgery

În clinicile noastre de chirurgie plastică, sunt efectuate toate procedurile din domeniul chirurgiei plastice generale. În plus, toate clinicile noastre sunt dotate cu aparatură modernă de lipoplastie, aparatură utilizată la toate procedurile care privesc ţesuturile adipoase şi aparatură care utilizează frecvenţele radio cu ajutorul cărora numeroase leziuni ale pielii pot fi resecţionate. Astfel, intervenţiile pot fi efectuate ambulatoriu ceea ce duce la reducerea perioadei de spitalizare.

Pe scurt, este vorba de proceduri estetice care implică lifting-urile de faţă şi frunte, mărirea sau micşorarea pleoapelor, nasului şi sânilor, orice şi toate tipurile de lipoplastie, operaţii pentru părţile lăsate ale abdomenului, gambei, braţului şi mijlocului, toate tipurile de cancer de piele, mucoase, cavitate orală şi maxilar şi toate problemele legate de gură, maxilar, oasele feţei şi craniului

Mai mult decât atât, anomaliile faciale congenitale precum buza şi bolta palatină despicată, anomaliile craniene congenitale precum urechea mare sau lipsa urechii externe, anomaliile congenitale ale mâinilor precum sindactilia şi polidactilia, anomaliile genetice precum hipo- şi epi-spadias şi sechelele şi probleme apărute în urma arsurilor de grade mari sunt incluse în gama noastră de tratamente.

Din cauza tipurilor diferite de pacienţi, în ţara noastră sunt necesare servicii de chirurgie plastică oarecum diferite de cele din ţările din vest. Cu toate că apariţia anomaliilor tinde să se reducă, anomaliile care apar în urma căsătoriilor dintre rude apropiate şi accidentele casnice (arsurile produse în urma aplicării pungilor de apă fiartă sau sobe) se numără printre probleme apărute în număr mare la copii. De asemenea, accidentele de circulaţie sau muncă şi cancerele peri-orale ocupă un loc important în chirurgia plastică la adulţi.

În acest domeniu, numărul persoanelor cu probleme de greutate şi dimensiuni ale sânilor, se situează imediat după numărul persoanelor care au anomalii nazale sau faciale.

Formular informaţii pacient

jciCALITATE JCI
Acreditare Joint Commission International
Follow US facebook twitter youtube