Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Recomandări

PACIENTA DIN MUNTENEGRU DECLARATĂ ÎN STARE FATALĂ, S-A RECUPERAT ÎN TURCIA

Montenegrinspatient

Melita Vukoviç (37), a fost operată şi s-a recuperat la Spitalul Medicana International Istanbul după ce a fost diagnosticată cu melanom malign (tumoare la nivelul creierului).

Tumoarea suferită de Melita s-a regenerat cu toate că ea a fost operată în Serbia şi Muntenegru după ce a fost diagnosticată cu melanom malign. Melita a ajuns la Spitalul Medicana International Istanbul în stare de inconştienţă deoarece în ţara ei nu existau dotările necesare pentru recuperare în urma tratamentului. Ea a fost operată de Prof. Univ. Dr. Hidayet Akdemir şi echipa acestuia. Melita, a fost salvată din starea ce îi ameninţa viaţa în urma unei intervenţii chirurgicale şi a unui tratament de succes şi încetul cu încetul va putea reveni la viaţa normală datorită tratamentelor medicale ce îi vor fi administrate de-a lungul procesului de recuperarea ce va înainta lent.

Familia sa ne-a scris că Melita a revenit la viaţă datorită medicilor turci şi mulţumesc medicilor, asistentelor medicale, însoţitorilor, serviciilor de sprijin şi tuturor angajaţilor Spitalului Medicana International Istanbul.

jciCALITATE JCI
Acreditare Joint Commission International
Follow US facebook twitter youtube