Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Activităţile cu caracter iniţiator ale Grupului de Spitale Medicana în domeniul turismului medical

Creşterea numărului populaţiei vârstnice, calitatea ridicată şi preţurile mici în comparaţie cu cele din ţările Europene fac ca Turcia să devină o „bază medicală” în regiune alături de alte ţări din Asia precum India, Singapore, Thailanda şi Malaiezia  şi astfel să reprezinte un avantaj real pentru pacienţii străini. Datorită localizării sale strategice, Turcia deţine un avantaj în plus, deoarece se află aproape atât de Europa cât şi de ţările din Orientul Mijlociu şi Balcani.

Datorită serviciilor de calitate oferite în Turcia, ţara a devenit una dintre ţările preferate pentru turismul medical. Reuşitele medicilor noştri, calitatea instituţiilor noastre medicale, preţurile mai scăzute din punct de vedere al logisticii şi a costurilor pentru serviciile medicale, reprezintă avantajele noastre importante în comparaţie cu alte ţări în care se practică turismul medical.

În cadrul Grupului de Spitale Medicana sunt trataţi pacienţi din Orientul Mijlociu, Asia Mijlocie, Balcani şi Europa precum şi din Turcia, pe baza oferirii de servicii la standarde internaţionale pe o scală largă, începând cu chirurgia cardiacă până la centrele de fertilizare in vitro, de la tratamentele moderne de cancer până la cosmetologie, de la neurochirurgie până la transplantul de organe, de la hemodializă până la tratamentul tulburărilor articulaţiei genunchiului şi neurologie, în spitale cu acreditare JCI.

În prezent, Grupul de Spitale Medicana îşi exportă cunoştinţele şi experienţa medicală în ţările aflate în curs de dezvoltare. Alături de planificarea investiţiilor, Grupul examinează ţările în curs de dezvoltare în domeniul medical precum România, Rusia, Bulgaria, ţările din regiunea Balcanilor, Siria, Irak, Algeria şi Liban şi coordonează cooperarea strategică pentru a îşi transmite cunoştinţele aici.

Grupul de Spitale Medicana împărtăşeşte oportunităţile de tratamente şi îngrijire efectuate în cadrul Grupului de Spitale Medicana precum şi progresele înregistrate în domeniul medical din Turcia, participând la evenimente internaţionale care au loc în diverse ţări din lume şi efectuând toate activităţile necesare pentru plasarea Turciei în poziţia pe care o merită pe piaţa Turismului Medical Mondial.

jciCALITATE JCI
Acreditare Joint Commission International
Follow US facebook twitter youtube