Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Informaţii generale despre Grupul de Spitale Medicana

general-information-about-medicana-health-group

Grupul de Spitale Medicana se numără printre primii fondatorilor de spitale private în Turcia susţinând în acest mod progresul din domeniul medical, pe calea determinării standardelor pentru serviciile medicale din viitor, pe baza unei strategii de dezvoltare care are drept obiectiv implicarea tuturor regiunilor din Turcia precum şi realizarea constantă de investiţii şi depunerea de eforturi pentru consolidarea strategiei.

Grupul de Spitale Medicana oferă servicii medicale în toate spitalele sale afiliate şi în alte instituţii medicale private, în conformitate cu standarde de sănătate recunoscute în întreaga lume şi la nivele de calitate egale cu cele ale instituţiilor medicale care sunt lideri pe piaţa internaţională. Toate serviciile medicale sunt oferite pe baza unei infrastructuri moderne obţinute pe baza adaptării tuturor inovaţiilor tehnologice astfel încât calitatea menţionată mai sus să poată fi atinsă iar succesul să poată fi susţinut, precum şi pe baza unei echipe medicale care monitorizează în mod constant toate progresele şi inovaţiile din domeniile relevante şi care are drept obiectiv consolidarea profesionalismului.

Lanţul nostru de instituţii medicale, recunoscut ca făcând parte din puţinele investiţii medicale private din întreaga lume, este alcătuit din 7 spitale generale, inclusiv Medicana International Istanbul şi Medicana International Ankara şi 2 clinici de stomatologie. Suntem mândri să oferim servicii de sănătate 7/24, la nivele de calitate ridicate, în toate departamentele acestor spitale.

Obiectivul nostru fundamental este de a îmbunătăţi în mod constant serviciile medicale, în conformitate cu standardele Europene şi să atingem un nivel remarcabil de satisfacţie a clientului în spitalele noastre, spitale care sunt supuse inspecţiilor privind standardele internaţionale de calitate, Joint Commission International (JCI)

Cu siguranţă că vom continua să depunem toate eforturile necesare pentru a vă face să zâmbiţi în permanenţă.

Vă dorim o viaţă sănătoasă, de calitate şi frumoasă …

Viziune

Viziunea noastră este de a fi o instituţie medicală recunoscută  pe plan mondial, care oferă servicii medicale moderne la standarde internaţionale, monitorizează îndeaproape şi este premergătorul inovaţiilor din domeniul medical şi care este luată drept model de alte instituţii medicale. De asemenea, obiectivul nostru este de a deveni un lanţ de instituţii medicale care oferă servicii medicale de cea mai bună calitate şi în mod egal pentru toţi pacienţii din ţară sau străinătate, care îndeplineşte toate aşteptările pacienţilor săi şi unde pacienţii se simt în siguranţă.

Misiune

Misiunea noastră este ceea de a oferi servicii medicale de calitate înaltă pentru toate segmentele sociale din ţara noastră, prin crearea de oportunităţi de angajare în sectorul medical şi prin asigurarea unei dezvoltări continue a angajaţilor noştri prin oferirea acestora a unui mediu de lucru prietenos şi de încredere.

Calitatea Medicana

În sectorul medical, standardele de acreditare se concentrează pe oferirea pacienţilor de servicii perfecte. Cel mai mare beneficiu este cel de a asigura siguranţa pacientului. Standardele previn prejudiciile pacienţilor datorate aparaturii, medicaţiei sau a aplicaţiilor utilizate pe parcursul tratamentului şi asigură utilizarea aplicaţiilor celor mai recente, actuale şi care au rezultate demonstrate.

Cu excepţia standardelor de acceptare, evaluare şi îngrijire a pacientului, există standarde pentru controlul infecţiilor, managementul instituţiei, managementul riscului, instruiri şi calificări ale angajaţilor, management general, îmbunătăţirea calităţii şi managementul informaţiei .

Pe scurt, acreditarea include pacienţii, serviciile pentru pacienţi şi furnizorii acestor servicii. Astfel, pacienţilor le sunt oferite servicii de cea mai bună calitate pe cea mai sigură cale, în instituţii ce funcţionează în conformitate cu standardele de acreditare. Drepturile angajaţilor sunt respectate iar dezvoltării continue şi instruirii li se acordă atenţia meritată. Este stabilit stilul de administrare, graficele organizatorice şi termenele de referinţă. Sunt efectuate studii pentru îmbunătăţirea calităţii şi susţinerea dezvoltării. Obiectivul este satisfacţia necondiţionată a pacientului iar toate practicile sunt orientate către pacient.

Joint Commission International (JCI), este una dintre puţinele instituţii care acordă acreditare internaţională în sectorul medical iar recent aceasta a acreditat instituţiile medicale din ţara noastră. Pe baza unui acord de cooperare cu Ministrul Sănătăţii, standardele impuse de JCI, sunt considerate pe plan global drept standarde de aur ale medicinii.

Grupul de Spitale Medicana a iniţiat studiile de acreditare prin înfiinţarea unui Departament de Management Calitate în conformitate cu standardele JCI. Spitalele Bahcelievler şi Camlica au reprezentat baza proiectului iar în Octombrie 2007, respectiv Mai 2008, Spitalul Camlica şi Spitalul Bahcelievler au fost acreditate. În anul 2009, spitalele Medicana International Istanbul şi Medicana International Ankara au fost acreditate. În anul 2010, Spitalul Medicana Camlica a fost reacreditat şi de asemenea, procesul de reacreditare a fost iniţiat şi în alte spitale care fac parte din grupul nostru.

După primii paşi făcuţi în procesul de acreditare, angajaţii Grupului de Spitale Medicana au participat la zeci de instruiri pentru siguranţa pacientului cu scopul perfecţionării continue şi şi-au pus în practică cunoştinţele. În prezent, Spitalele Medicana oferă servicii medicale peste standardele internaţionale din diverse domenii precum Controlul Infecţiilor, Îngrijirea Pacienţilor, Managementul Riscurilor, Siguranţa Pacienţilor, Calificarea Angajaţilor şi Managementul Informaţiei. Obiectivul nostru este de a mări la maxim practicile orientate către pacient şi de a asigura o perfecţionare continuă.

jciCALITATE JCI
Acreditare Joint Commission International
Follow US facebook twitter youtube